Nieuw bij De Lange Deuren: dikkere deuren van 54 mm voor extra isolatie en beveiliging

Bij De Lange Deuren blijven we ons assortiment voortdurend vernieuwen om in te spelen op de wensen van onze klanten. Daarom introduceren we met trots de nieuwste innovatie: dikkere deuren van 54 mm. Deze deuren bieden niet alleen een luxere uitstraling, maar zorgen ook voor betere beveiliging, isolatie en geluidsdemping in uw woning of kantoor.

Klein verschil, groot resultaat

Het verschil tussen een 40 mm deur en een 54 mm voordeur is klein, maar levert noemenswaardige resultaten op. Een 54 mm voordeur bevat geïsoleerde panelen en kan worden uitgerust met HR++ glas, wat zorgt voor betere isolatie. Dit betekent een lager energieverbruik, een duurzamer huis en meer comfort het hele jaar door. 

Duurzame materialen en vochtbescherming

Gemaakt van FSC-gecertificeerd hardhout, bieden deze deuren niet alleen duurzaamheid maar ook vochtbescherming, waardoor de levensduur van de deur wordt verlengd.

Stijlvolle en robuuste deuren voor elke woning

Dankzij de extra dikte voelen deze deuren zwaarder en robuuster aan, wat de kwaliteit en duurzaamheid benadrukt. Ze zijn perfect voor wie op zoek is naar een hoogwaardige, solide deur die ook functioneel bijdraagt aan een comfortabeler binnenklimaat. De dikkere deuren van 54 mm zijn beschikbaar in verschillende stijlen en afwerkingen, zodat ze naadloos passen bij elke interieurstijl. 

Kies voor een isolerende voordeur van De Lange en ervaar het verschil. Ons team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de perfecte deur voor uw woning!

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen